Reducere virus og bakterier

Dansk produceret luftrenser

Vinder af EU's miljøpris

Kræver kun stikkontakt

UVC-lys og ozon mod

virus, bakterier og lugtgener​

Leder du efter en effektiv og bæredygtig løsning, der har en desinficerende virkning mod virus, bakterier og lugtgener? Så er du kommet til det rette sted. Hos os har du nemlig mulighed for at købe UV-C-lys, og vi leverer til kunder i hele Danmark.

UV-C-lys og ozon er et utroligt effektivt redskab til blandt andet at bekæmpe lugtgener samt virus og bakterier i luften, i væsker og på overflader. UV-C-lys og ozon kan i dag anvendes mange forskellige steder, hvor der ønskes en sikring mod, at medicin, fødevarer eller lignende ikke bliver forurenet under produktionen.

Veldokumenteret virkning

Ozon og UV-C lys har en effektiv og veldokumenteret virkning mod alle bakterier og virus, som vi har i Europa. Det foregår således, at ozon og UV-C  lyset trænger ind i mikroorganismernes celler, og dermed ødelægges cellernes DNA/RNA, hvilket forhindrer, at cellerne kan reproducere. Det betyder med andre ord, at mikroorganismerne ikke længere kan formere sig og forårsage infektioner.

Anvendelsen af ultraviolet lys og ozon stiger løbende, og det er især i virksomheder, hvor der er et stort ønske om at reducere anvendelsen af kemiske midler ved i stedet at bruge UV-C lys. Det skyldes både, at der i dag er et stort fokus på at have en grøn firmaprofil, og at denne løsning har vist sig at være utrolig effektiv. Vi oplever også, at skoler, daginstitutioner - ja steder hvor der opholder sig mange mennesker, har fået øjnene op for "naturens egen rengøringsmiddel" nemlig UV-C lys sammen med ozon.

Kontakt os og hør mere om UVC-lys eller indhent et tilbud

Har du nogle spørgsmål omkring, hvordan det ultraviolette lys virker, ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på UVC-lys? Så hører vi gerne fra dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 40 51 99 33, men alternativt kan du også altid skrive til vores e-mail air-tech@air-tech.dk, hvis du foretrækker det. Derefter vender vi tilbage med en besvarelse så hurtigt som muligt.

​​

Kontakt os - Det første skridt på vej til renere luft!

 
 
 
 
 
Vælg område: *

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt AIR-TECH i dag

​AIR-TECH.dk ApS

Firmaadresse: Mjølbyvej 7, 5900 Rudkøbing

CVR: 21727199

Telefon: 40 51 99 33

E-mail: air-tech@air-tech.dk

fb-24   linkedin-24