Om os​

Reducere virus og bakterier

Dansk produceret luftrenser

Vinder af EU's miljøpris

Kræver kun stikkontakt

På denne side kan du læse kort om JIMCO A/S

Hos JIMCO A/S finder man virksomheden, som står bag nogle af verdens mest enestående løsninger inden for rensning, sterilisering samt desinfektion af luft og spildevand.

Siden JIMCO A/S udformede sit allerførste luftrenseanlæg tilbage i 1992 er det gået stærkt. I dag leverer virksomheden anlæg til en lang række industrier og institutioner verden over, og kundegruppen tæller alt lige fra fødevarefabrikker og storkøkkener til renseanlæg, skoler og plejehjem. - Kort sagt er ingen opgave for stor eller lille.

Hos JIMCO A/S forener man sund fornuft med innovativ nytænkning, og det er denne kombination som ligger til grund for eksempel McDonald’s, Scandic Hotels, Daloon og Danish Crown etc.​

Få mere info om JIMCO A/S her.

"Det har været en fornøjelse, at kunne hjælpe mange mennesker med deres forskellige indeklima udfordringer/problemer. Størst har glæden været, når personer efterfølgende har fået en bedre livskvalitet..​"

Er dette emne spændende?​

Måske du også kunne være interesseret i at læse om...

Brug for inspiration til brug af MAC500s?

Se hvordan du anvender den

Kontakt os - Det første skridt på vej til renere luft!

 
 
 
 
 
Vælg område: *

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Marlene Olsen - Ejer af AIR-TECH

Jeg vil meget gerne her have lov til at uddybe..

​- hvad der er specielt ved MAC500s luftbehandlings apparat.

​MAC500s er en luftrenser/behandler som arbejder alene ved hjælp af Ultraviolet lys med meget korte bølgelængder, der forefindes ikke noget filter i maskinen, da det er producentens opfattelse, at en ophobning på et filter er farligere end noget andet, min opfattelse er ligeledes at de fleste partikler er ufarlig når blot de er steriliseret.

Maskinen er udført med en Lampe som producenten JIMCO A/S selv har konstrueret, denne lampe er sammensat af to typer quartz glas, hvilket betyder at vi har mulighed for i en og samme lampe at have to bølgelængder samtidig, dette bevirker at vi har muligheden for, med mere end ¾ af lampen og sterilisere den gennemstrømmende luft, og den sidste del af lampen kan herefter omdanne en del af de 20% oxygen vi har tilstede i luften til et redox, som er (O3), også kaldet ozon. lampens levetid er 8.000 timer ca. 1 år

MAC500s er indrettet på en sådan måde, at det ikke er muligt at over producere ozon, da ozon ligeledes tilintetgøres i maskinen. Da vi ved hjælp af UV-lys producere ozon er sikre på at der også sker en ion bytning, hvilket forklare, at vi i en del tilfælde, har set, at også hudlidelser har kunnet lindres.

Min forklaring på at MAC500s lindre problemer med Astma, KOL og allergiske symptomer, er grundet det forhøjede REDOX i rummet, som er lig med hvad der er udendørs samt at der forekommer en Ionbytning.

(I gamle dage når personer havde luftvejs problemer, blev de her fra Danmark sendt til Kongsberg i Norge, her lå der sanatorier. Grunden til at sanatorier lå der var ganske simpelt, at ozon-koncentrationen var meget højere der, end her i Danmark)

(Er du klar over, at der er ozon i luften når du går uden for din dør.

Når du hænger dit sengetøj til tørre udenfor, så dufter det dejligt friskt – det dufter af ozon )

Har du lagt mærke til, hvor ren og frisk luften er efter et tordenvejr? – det skyldes at når det lyner, så frigøres der i de elektriske spændinger ozon. Da ozon er tungere end luft daler det ned på jorden, og man siger når man kommer ud efter et tordenvejr : ”hvor har det dog frisket op”, det er simpelthen ozon du kan lugte.

Luftrenseren MAC500s laver 80 % mindre ozon end hvad der er i luften, hvis du går uden for din dør.

Det er ikke ukendt, at i private hjem og ikke mindst hospitaler, er der meget elektrisk udstyr, som gør at mængden af positiv og negativ Ioner er uens, dette forhold er ikke sundt samt sår har svært ved at hele.

Det er ligeledes almindeligt kendt at mennesker med Astmatiske lidelser, får det markant bedre - jo højre i atmosfæren de befinder sig, dette begrundes med et forhøjet niveau af Ozon.

Det som mange ikke tænker på er, at vi i 70erne efterisolerede vores huse, uden tanke for udluftning, dette forhold har en stor del af skylden for vores allergiske børn i dag.

Med Venlig Hilsen

​Marlene Olsen​​

Kontakt AIR-TECH i dag

​AIR-TECH.dk ApS

Firmaadresse: Mjølbyvej 7, 5900 Rudkøbing

CVR: 21727199

Telefon: 40 51 99 33

E-mail: air-tech@air-tech.dk

fb-24   linkedin-24