Nyheder​

Reducere virus og bakterier

Dansk produceret luftrenser

Vinder af EU's miljøpris

Kræver kun stikkontakt

NYHED

På anbefaling af Statens Seruminstitut er luftrenseren OZ2000
​blevet testet hos Dr. Brill institut -DE

Statens serum institut har anbefalet at en test bør udføres på Vaccinia virus, som er den mest resistente, og som kan overleve i mindst 13 døgn på en overflade, uden en vært.

Testen er færdig og er super

Luftrenseren OZ2000 reducere med 99,86% og dette dokumentere at alle overflader bliver tilfredsstillende desinficeret uden brug af kemi.

MAC500s

Dokumentation slår fast: Dansk miljøvenligt produkt reducerer virus i luften hurtigt og markant

En undersøgelse fastslår, at den danskudviklede luftrenser MAC500s effektivt reducerer virus fra luften. I rum, hvor luftrenseren er i brug, bliver virus reduceret med 89 procent allerede i løbet af den første time.

Testen er udført på en bakterie, som er inficeret med MS2-virus. Coronavirus er 7-10 gange mere modtagelig overfor UV-lys end MS2-bakteriofager. Det betyder, at den virus, som testen er udført på, er sværere at nedbryde end SARS-CoV2 (virussen, der forårsager COVID-19).

Luftrenseren MAC500s fungerer dels ved at den ved hjælp af UV-C stråler brænder skadelige partikler som vira af, dels ved at den samtidig danner en lille mængde ozon, som kan ødelægge bakterier og virus. Mængden af ozon er den samme mængde, som findes i naturen, og metoden kan sammenlignes med den proces, der foregår i en svømmehal, når man tilsætter klor for at reducere bakterier i vandet.

Undersøgelsen dokumenterer, at luftrenseren MAC500s på én time reducerer virus i luften med 89 procent. Efter to timer er virus reduceret med 99 procent, og efter tre timer er reduktionen på 99,9 procent.

Hvis man havde testet på SARS-CoV2 (virussen, der forårsager sygdommen COVID-19), ville man formentligt have opnået en langt højere reduktion.

Producenten JIMCO A/S har undersøgt mulighederne for at teste direkte på SARS-CoV2, hvilket kræver ekstremt høje sikkerhedskrav. Hvis man skal teste på SARS-CoV2 i form af mikroskopiske dråber, kan det kun lade sig gøre i en boks, der er mindre end 1 m3. Derfor er det sværere at lave en retvisende test, hvorfor denne er fravalgt.

Er dette emne spændende?​

Måske du også kunne være interesseret i at læse om...

Brug for inspiration til brug af MAC500s?

Se hvordan du anvender den

Kontakt os - Det første skridt på vej til renere luft!

 
 
 
 
 
Vælg område: *

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt AIR-TECH i dag

​AIR-TECH.dk ApS

Firmaadresse: Mjølbyvej 7, 5900 Rudkøbing

CVR: 21727199

Telefon: 40 51 99 33

E-mail: air-tech@air-tech.dk

fb-24   linkedin-24