Sundt indeklima  - ved at få luften renset...

Reducere virus og bakterier

Dansk produceret luftrenser

Vinder af EU's miljøpris

Kræver kun stikkontakt

Indeklima og overfladedesinfektion i høj kvalitet

​I gennemsnit trækker alle voksne mennesker vejret 20.000 gange dagligt – men de færreste bestemmer selv kvaliteten af den luft vi befinder os i - Det kan der gøres noget ved.

​Kvaliteten af den luft vi indånder, har langt mere vidtrækkende konsekvenser end de fleste går rundt og tror. For er luftkvaliteten ikke i orden fremmes en række vejrtrækningsproblemer såsom allergi, astma, bronkitis og KOL. Selv om man ikke har helbredsproblemer, kan det alligevel være rart at få renset luften i huset, for eksempel efter madlavning.

Mange moderne huse er alt for godt isoleret og holder derfor meget længe på den dårlige luft. Det giver et dårligt indeklima, og her kan en luftrenser gøre en stor forskel – til en overkommelig pris.

Det er altafgørende for vores generelle velbefindende og helbred, at vi så vidt muligt opholder os i et godt indeklima. Vi har alle sammen prøvet at opholde os i et rum med dårlig lugt eller dårlig luft. Det kan give hovedpine og ubehag, hvorfor der skal gøres noget ved det, så du kan få et sundt indeklima.

Mange års erfaring i branchen

I mere end 20 år har vi solgt luftrensere fra det danske firma JIMCO A/S , til private, forretninger, lægeklinikker og institutioner mm. Derfor ved vi, at produktet virker og giver fuld returret indenfor 14 dage for MAC500s luftrensere - således, at man har mulighed for at teste effekten. 

​MAC500s kan bruges både i private hjem og alle andre steder, hvor der er brug for en lille, transportabel luftrenser, der hurtigt og effektivt kan skabe et bedre indeklima, ved at reducere virus, bakterier og skimmelsvampesporer. 

Til større opgaver forhandler vi OZ1000 og OZ2000.

Er dette emne spændende?​

Måske du også kunne være interesseret i at læse om...

Brug for inspiration til brug af MAC500s?

Se hvordan du anvender den

Kontakt os - Det første skridt på vej til renere luft!

 
 
 
 
 
Vælg område: *

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​​​Alle vores "JIMCO" luftrensere er testet på godkendte institutter med miljølaboratorium, der er akkrediteret af DANAK.

​JIMCO's teknologi vandt EU’s miljøpris for renere teknologi i 1999-2000.

Vi hjælper dig med at få et sundt indeklima

Hos AIR-TECH er vi klar med professionel rådgivning om, hvordan du kan opnå et godt indeklima. Vi kommer gerne ud og holder foredrag om, hvad vores luftrensere kan, og hvordan de kan hjælpe med at skabe et sundt indeklima, både i private hjem, på arbejdspladser og offentlige steder.

Ring til os på telefon 40 51 99 33hvis du vil høre mere om os og vores produkter. Vi kører i hele Danmark. 

Kontakt AIR-TECH i dag

​AIR-TECH.dk ApS

Firmaadresse: Mjølbyvej 7, 5900 Rudkøbing

CVR: 21727199

Telefon: 40 51 99 33

E-mail: air-tech@air-tech.dk

fb-24   linkedin-24